Lokaal

Samen een goed boek lezen met de Pop up leesclub op 23 november

FlevoMeer Bibliotheek Dronten organiseert Pop up Leesclub tijdens Heel Nederland Leest.

Het jaarlijkse cadeau voor leden én bezoekers van de bibliotheek: Heel Nederland Leest dit jaar het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Haal het gratis exemplaar op in jouw bibliotheek.

In dit boek lees je de levensgeschiedenis van de 19-jarige Surinaamse student Waldemar en een 40-jarige Hollandse vrouw. Deze biografie met een historisch tintje kent verschillende thema’s die nog altijd actueel zijn. Denk aan wonen in een land waar je niet thuis bent, maar ook controversiële liefde en schading, slavernij en veerkracht vinden in de moeilijkste periodes.

Annejet van Zijl met het boek Sonny Boy

Pop up leesclub

Het thema Samen een goed boek lezen is uitstekend geschikt om uitgebreid te behandelen in de bibliotheek. Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd rondom het samen lezen. In Dronten kun je aansluiten bij de Pop up leesclub op donderdag 23 november om 19:00 uur. De bibliotheek is het hart van de campagne en de ideale plek om samen te komen.

Over Heel Nederland Leest: Dé jaarlijkse campagne met het gratis boek van stichting CPNB en de Bibliotheek ter bevordering van het lezen van boeken, met elk jaar een ander thema.

Kaarten voor de Pop up Leesclub zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheken Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.