Lokaal

De lekkerste taarten... zijn inmiddels op!

Vrijdag 20 september waren we te gast op de Warmonderhof. De biologisch-dynamische hogere landbouwschool van Nederland. Daar hadden ze een geheel eigen versie van “Heel Holland Bakt” georganiseerd. De “Drontense Janny en Robert” waren aanwezig als jury.
De taarten waren met streekproducten bereid door studenten van de Drontense opleiding. De opdracht was dat er minimaal 1 ingrediënt van het eigen Warmonderhof in verwerkt moest zijn. We spraken met de initiatiefnemer van deze wedstrijd, Marloe Mens. Ook spraken we met Kalle Oortwijn, hij had een heerlijke taart gebakken met een Noorse inslag waarvan hij het recept had verkregen van zijn opa. Die mochten we natuurlijk ook even proeven.

De lekkerste taarten... zijn inmiddels op!

Vrijdag 20 september waren we te gast op de Warmonderhof. De biologisch-dynamische hogere landbouwschool van Nederland. Daar hadden ze een geheel eigen versie van “Heel Holland Bakt” georganiseerd. De “Drontense Janny en Robert” waren aanwezig als jury.
De taarten waren met streekproducten bereid door studenten van de Drontense opleiding. De opdracht was dat er minimaal 1 ingrediënt van het eigen Warmonderhof in verwerkt moest zijn. We spraken met de initiatiefnemer van deze wedstrijd, Marloe Mens. Ook spraken we met Kalle Oortwijn, hij had een heerlijke taart gebakken met een Noorse inslag waarvan hij het recept had verkregen van zijn opa. Die mochten we natuurlijk ook even proeven.

Of Kalle ook gewonnen heeft, ziet u in de reportage.

De lekkerste taarten... zijn inmiddels op!
Watch the video

Of Kalle ook gewonnen heeft, ziet u in de reportage.